Pencil Art – Met precisie naar creatief concept

28 april 2015 / Uncategorized /

Met een enorme precisie toch een gedetailleerd eindproduct creëren. Vanuit een klein product een onwijs creatief ontwerp maken. Doet u dat niet aan iets denken? Ons wel! Deze creativiteit is iets wat wij namelijk ook altijd nastreven want een goed product moet origineel zijn. Daarnaast zorgen we er met precisie voor dat er geen detail wordt overgeslagen. Vanuit een blanco blaadje papier naar een creatief concept!

Quintin Design is het Reclamebureau Tilburg voor creatieve oplossingen. De kunstwerkjes op een potlood is een idee wat wij bijvoorbeeld middels Photoshop wel kunnen designen. Op het gebied van creativiteit is ons ook niets te gek, wij denken met u mee over hoe wij uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan een passende huisstijl of goede social media campagne.

Quintin Design is geen standaard bureau standaard design bureau. Niets is minder waar, Quintin Design doet aan alles waar u aan kan denken wanneer u aan reclame maken denkt. Wanneer u bijvoorbeeld een promotievideo wilt, zijn wij voor u de oplossing. Ook als u meer in de online wereld thuis bent, kunnen wij u ondersteunen. Denk hierbij aan het maken van een website, tot aan het optimaal vindbaar maken van uw website op Google. Met het grote aantal werkzaamheden dat wij voor u kunnen verrichten, kan Quintin Design vrijwel altijd uw ideale partner zijn voor reclame werkzaamheden.

Ook voor iets minder tastbaars, zoals een strategie, kunt u bij ons terecht. Quintin Design Reclamebureau Tilburg gaat met u om tafel zitten om samen tot een strategie te komen waarbij de modernste technieken en inzichten worden gebruikt. Zo tillen we samen met u uw bedrijf naar een hoger niveau.

Voor meer informatie over al onze services kunt u altijd op onze site terecht, voor uitleg en voorbeelden. U kunt ook altijd contact met ons opnemen door te mailen of te bellen!

0

Little cup of coffee – Corporate identity

3 maart 2015 / Eigenwerk, Social Media /
Geef uw event extra flair met een mobiele espressobar.

Little Cup of Coffee komt op iedere locatie met een authentieke mobiele espressobar en verwent gasten met tal van koffiespecialiteiten. Samen met een SCAE Master gecertificeerde barista is  Little cup of coffee  te huur voor veel verschillende evenementen zoals dance events, bruiloften, prive feesten, opening van een winkel, beurzen of een nieuw product dat gepresenteerd gaat worden. De Piaggo Ape met master barista zorgt altijd voor een goede sfeer, heerlijke koffie en voor een geslaagd evenement.

Corporate identity

Little cup of coffee treed naar buiten met een eigentijds logo welke doorgevoerd is in de corporate identity, brochure, bestickerde Piaggo en Facebook pagina.

Bekijk hier de digitale brochure!

0

Tango Shoes – Beursstand

18 februari 2015 / Eigenwerk, Tango Shoes /
Tango Shoes – splinternieuwe beursstand.

Januari & Februari zijn de  maanden van de grote schoenen beurzen. Het is essentieel om op beurzen zoals de GDS in Dusseldorf en de MICAM in Milaan te verschijnen als schoenen label.

Tango Shoes doet het dit jaar met een splinternieuwe beursstand welke volledig aansluit op de huisstijl welke onlangs een facelift heeft gehad. Bij deze beursstand is rekening gehouden met belangrijke aspecten zoals efficiëntie en belichting, maar ook met design en vormgeving.

Quintin Design heeft dit volledige proces begeleid van het eerste visuele ontwerp tot de daadwerkelijke oplevering.

0

GriwaPlan – Verkoop catalogus

10 februari 2015 / Eigenwerk, Tango Shoes /

Uniek appartement ontworpen door Piet Boon gepresenteerd in een luxe boekwerk!

GriwaPlan is uw betrouwbare partner voor koop, verkoop, planning en bouw voor het beheer van onroerend goed in Grindelwald Zwitserland.
Met meer dan 25 jaar ervaring in de onroerendgoed branche beschikken zij over de nodige know-how zoals over waardevolle kennis van de plaatselijke marktsituatie. Dit garandeert een optimaal verkoopresultaat evenals een soepele afwikkeling bij de verkoop van luxe appartementen in Grindewald.

Verkoop catalogus

Voor de verkoop van een luxueus appartement is er een lookboek gerealiseerd met plattegronden, foto’s en sfeerimpressies aangevuld met pakkende teksten om de potentiële kopers te informeren over dit unieke object.

Het boek is uitgevoerd met een diepliggende 3d preeg* met verschillende hoogteniveau’s wat een goede link maakt naar het Grindewald en zilveren folie diepdruk dit zorgt voor de gewenste somptueuse uitstraling.

* Pregen is drukken in de hoogdruktechniek, zonder drukinkt, waarbij het model in het papier wordt geperst en een verhoogd of verdiept beeld ontstaat.

0

Online uitstraling met reclamebureau Dongen!

10 februari 2015 / Tango Shoes /

Reclame bureau Dongen

Reclamebureau Dongen gezocht? Quintin Design uit ’s Gravenmoer, nabij Dongen, helpt graag zijn klanten meer uitstraling te laten hebben in online opzicht. Dit kan op verschillende manieren, omdat we geen standaard reclamebureau zijn maar een full service reclamebureau. Welke middelen er ingezet dienen te worden is erg afhankelijk van de wensen van een (potentiele) klant en het daarbij gestelde doel. Of het gaat om een grafisch ontwerp, het vindbaar zijn binnen de resultaten van Google of een photoshoot, Quintin Design wil als full service reclamebureau Dongen en haar bedrijfsleven op de kaart zetten.

Reclamebureau Dongen

In feite is het al een tijdje zo, maar als onderneming is een goede website of webshop tegenwoordig onmisbaar. Als ondernemer heeft u uiteraard een product of dienst dat u aanbiedt aan een bepaalde doelgroep. Soms heb je al onderneming meerdere doelgroepen die met ieder een andere boodschap benaderd moeten worden. Quintin Design heeft bijvoorbeeld als reclamebureau Dongen als doelgroep, omdat hier veel ondernemers gevestigd zijn die zich moeten positioneren in een bepaalde branche. Quintin Design helpt u graag met het bedenken van deze strategie en conceptontwikkeling.

Een boodschap moet uiteraard ook gevisualiseerd worden, omdat men online een eerste goede indruk moet wekken. Heeft een bezoeker van je website geen goede eerste indruk, klikt hij waarschijnlijk gelijk weg.  Een goede uitstraling in de vorm van een logo, huisstijl of banners is daarom belangrijk. Focust u zich meer op offline? Quintin Design visualiseert ook communicatiemiddelen als flyers, magazines, posters en zelf productverpakkingen!

Als je eenmaal een goede website of webshop hebt laten ontwerpen, is het doel uiteraard om bezoekers te trekken. Dit kan middels Social Media of zoekmachine optimalisatie. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat een website/webshop hoog in de resultaten bij Google terecht komt, met keywords die in uw branche belangrijk zijn. Voorbeeld van een keyword voor Quintin Design is bijvoorbeeld reclamebureau Dongen, omdat dit relevant is voor de diensten van Quintin Design. Streven is altijd om zo hoog mogelijk op de eerste pagina te belanden.

Als full service reclamebureau uit Dongen zijn we naast deze meer online gerichte activiteiten ook gespecialiseerd in fotografie en beeldbewerking. Als webshop heeft u uiteraard producten die visueel gemaakt moeten worden voor productpagina’s. Of u wilt simpelweg uw medewerkers voorstellen op uw website, middels een photoshoot. Dit kan via foto’s, maar om je tegenwoordig te onderscheiden is wellicht meer nodig. Middels een bedrijfsfilm of promotievideo kan een onderneming een bepaalde sfeer bij haar doelgroep creëren.

Kortom, Quintin Design is op bijna alle markten, ván alle markten thuis. Omdat we gevestigd zijn in de omgeving Dongen, houden we ons aanbevolen met u mee te denken om het resultaat te behalen waar u uw doelen op ingesteld hebt. Op zoek naar een reclamebureau uit omgeving Dongen? De koffie staat altijd voor u klaar!

0

Logo Design door Quintin Design

30 januari 2014 / Eigenwerk /
2

Restaurant By Pascal – opening 20 november

21 januari 2014 / Eigenwerk, Uncategorized /

Quintin Design heeft de opening van Restaurant By Pascal op een originele manier gepresenteerd. Dit leverde 1000 likes op binnen een uur.

3

Reclame spot (DRAMA BUTTON)

21 januari 2014 / Uncategorized /

Geniaal om op deze manier een een tv zender te promoten.

1

Wim Sonneveld | Reclame

21 januari 2014 / Uncategorized /

Verteld over de ster reclame.

2