Brand design

Quintin Design is specialist in branddesign en merkbeleving. Waar sommige bedrijven alleen adviseren in een logo, website of simpelweg een pakkende slogan adviseren, gaan wij verder dan dat. Wij vertellen een verhaal en gaan op zoek naar een beleving. Want dit is wat wij mee willen geven: een beleving met meerwaarde. Op zoek gaan naar de ‘wauw’ factor.
Met kennis op het gebied van online marketing, grafische vormgeving en content zetten wij een krachtig merk neer. Laat ons uw verhaal vertellen, zodat uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Quintin Design

Antwoorden op vragen als: 'Waar staan wij voor?', 'Wat is ons doel?' en 'Hoe spreken we onze klanten het meeste aan?' leiden tot de vertaling van merkwaarden naar een complete bedrijfsidentiteit. Maar ook vragen als ‘welk gevoel wil je uitstralen’ en ‘als de klant uw bedrijf moet omschrijven in drie woorden, welke drie zijn dat dan?” zijn onmisbaar bij het creëren van een merkimago. Word niet langer gepasseerd door klanten, word opgemerkt en laat ze uw merk beleven. Wij gaan samen op zoek naar uw DNA. 

Merkbeleving

Een merk hebben, dat kan iedereen. Een merkbeleving hebben is echter een heel ander verhaal.  Uw klanten uw merk laten beleven, dat is wat nodig is om te blijven hangen. Deze meerwaarde zorgt voor een waardevolle relatie met uw doelgroep. En dat is waar elk bedrijf op uit is, of eigenlijk op uit hoort te zijn.
Samen met u maken we keuzes voor beeldtaal, materialen, de tone of voice en de communicatiemiddelen die gebruikt worden. De belofte van uw merk wordt overgebracht op een manier die klanten bijblijft en blij maakt. Merkbeleving is niet alleen naar buiten toe, ook intern zorgen wij ervoor dat alle communicatie bijdraagt aan de algehele uitstraling van het bedrijf: de corporate identity. Want interne communicatie kan soms vergeten worden tijdens zo’n proces. En dat is zonde want uw personeel is het hart van de organisatie en stralen de normen en waarden van het bedrijf uit. Daarom raden wij meestal ook aan om uw personeel te betrekken bij het gehele proces.

Corporate identity

Het design van een corporate identity, de kern van uw bedrijf, is een leuk maar ook complex proces. Om de identiteit van uw bedrijf zo goed mogelijk vast te leggen, zorgen we er eerst voor dat we inzicht krijgen in uw doelgroep. Het is belangrijk om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn van de doelgroep(en) en vragen te stellen als “wat motiveert deze doelgroep om uw bedrijf in te schakelen?” “Hoe gedraagt deze doelgroep zich?” en “Hoe doorlopen zij de customer journey”? Pas als dit allemaal duidelijk is, is het mogelijk om een passende corporate indentity te ontwikkelen. Allemaal belangrijke vragen die leiden tot een heldere, passende en unieke manier van communiceren, wederom ook naar uw eigen personeel.

Hebben wij uw interesse gewekt?Neem dan contact met ons op of kom langs in onze studio in ‘s Gravenmoer, goed te bereiken via omliggende steden als  WaalwijkOosterhoutBreda, Dongen en Tilburg. De koffie staat klaar als start van een geslaagd project!

Ideeën?

Reclamebureau Quintin Design

Lange Veertel 39

5109 BE 's Gravenmoer

T. 0162 220815

M. 06 411 538 59

E: info@quintindesign.nl
2