Grafisch ontwerpbureau

Grafisch ontwerpbureau gezocht? Quintin Design, aangenaam! Wij zijn gespecialiseerd in grafisch ontwerp. Een strak logo, mooie folder of aantrekkelijk promotiemateriaal, geen probleem wij gaan het regelen! Laat uw grafisch ontwerp verzorgen door Quintin Design. Wij denken graag samen met u na over hoe wij het beste uw boodschap kunnen overbrengen in een grafisch ontwerp. Zo ontwerpen wij vaak een nieuwe, of herontwerpen wij een slogan, de kern van uw bedrijfscommunicatie. Naast een pakkende en wervende tekst helpt een mooi design om de aandacht van uw doelgroep te trekken. Wij gaan graag samen met u rond de tafel zitten om te sparren over een communicatieconcept dat bij uw bedrijfsvoering en -communicatie past. Van een paar ideeën tot een concreet ontwerp, wij helpen u om sterk beeldwerk te maken. Wij maken ontwerpen voor websites, online platformen en webshops, maar wij staan ook voor u klaar als het gaat om een huisstijl. Wij ontwerpen zowel online als offline. 

Grafisch ontwerpbureau regio Tilburg en Breda

Als u grafisch ontwerp nodig heeft in de regio Tilburg en Breda is Quintin Design hét grafisch bureau. Wij zijn ook gespecialiseerd in productfotografie en 3D-fotografie, evenals presentaties voor uw bedrijf of merk. Daarnaast worden wij ook vaak ingeschakeld om promotiefilmpjes te maken. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, beurspresentatie of voorlichtingsvideo zijn. Wij verzorgen daarnaast de plaatsing van uw grafisch ontwerp op diverse online en offline kanalen.
Om tot het beste resultaat te komen is het vanuit ons perspectief erg belangrijk om u als merk of bedrijf mee te nemen in het gehele traject. Bent u tevreden met de huidige gang van zaken? Zou u bepaalde zaken graag anders willen invullen? Heeft u wellicht meer ondersteuning nodig? Alles is te bespreken! Zo ontstaan er geen misverstanden en zorgen wij ervoor dat uw tevredenheid op de eerste plaats staat.
Wij gaan er samen voor zorgen dat uw reclameboodschap meerwaarde heeft voor de desbetreffende doelgroep en gaat opvallen. Dat is een van onze doelstellingen, ervoor zorgen dat uw reclameboodschap binnenkomt bij de doelgroep. Hoe? Dat bespreken we graag tijdens een vrijblijvende eerste afspraak!

Een korte opsomming van de grafische ontwerp werkzaamheden van Quintin Design: Wij verzorgen onder andere:

  • Logo design; de identiteit van een onderneming. Een logo van Quintin Design is betrouwbaar, onderscheidend en herkenbaar;
  • Huisstijl ontwerp; een uniforme presentatie van uw identiteit in al uw uitingen: zowel online als offline;
  • Communicatiemiddelen; creatieve, passende ontwerpen van advertenties, brochures, flyers, posters, banners, folders, magazines, presentaties, nieuwsbrieven en meer;
  • Verpakkingsontwerpen; vertaal in woord & beeld uw verkoopargumenten (bijvoorbeeld in de vorm van een giftcardbox of tas).

Freelance grafisch ontwerper

Als freelance grafisch ontwerpers maken wij eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken om uw product of dienst te promoten. Dankzij jaren lange ervaring hebben wij ons alle kneepjes binnen het grafische ontwerp vlak eigen gemaakt. Wij ontwerpen niet zomaar uw reclame, wij geven het graag een mooie-, functionele-, creatieve- en passende vorm. Dit resulteert in alle gevallen in een goed verzorgde uitstraling van uw bedrijfscommunicatie.

Bent u op zoek naar een grafisch ontwerper? Neem dan contact op met grafisch ontwerpbureau Quintin Design of kom langs in de studio in 's Gravenmoer, goed te bereiken via omliggende steden als Dongen, Kaatsheuvel en Waalwijk. Hopelijk tot snel!  grafische vormgeving

Ideeën?

Reclamebureau Quintin Design

Lange Veertel 39

5109 BE 's Gravenmoer

T. 0162 220815

M. 06 411 538 59

E: info@quintindesign.nl
0