Grafische vormgeving

Een design dat de juiste reactie veroorzaakt bij de doelgroep en opvalt dat is het doel van grafische vormgeving. Quintin Design verzorgt de opmaak en de realisatie van onder andere:
  • Logo design; de identiteit van een onderneming. Een logo van Quintin Design is betrouwbaar, onderscheidend en herkenbaar.
  • Huisstijl ontwerp; een uniforme presentatie van uw identiteit in al uw uitingen: zowel online als offline.
  • Communicatiemiddelen; creatieve, passende ontwerpen van advertenties, brochures, flyers, posters, banners, folders, magazines, presentaties, nieuwsbrieven en meer.
  • Verpakkingsontwerpen; vertaal in woord & beeld de verkoopargumenten (bijvoorbeeld in de vorm van een giftcardbox of tas).
Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken om uw product of dienst te promoten. Wij geven het graag een mooie-, functionele-, creatieve- en passende vorm. Wat in alle gevallen resulteert in een goed verzorgde uitstraling van uw bedrijfscommunicatie.Bent u op zoek naar een grafisch ontwerper? Neem dan contact op met grafisch ontwerper The Sequel of kom langs in de studio in 's Gravenmoer, goed te bereiken via omliggende steden als Dongen, Kaatsheuvel en Waalwijk. grafische vormgeving

Vragen over grafische vormgeving?

Grafisch ontwerper Quintin Design adviseert u graag over de mogelijkheden.
1