Logo design – Ontwerp

Logo laten maken? Een logo is de eerste bouwsteen van de identiteit van een onderneming, dit is de basis, een logo moet dus vooral tijdloos zijn. Verder is het belangrijk dat een logo betrouwbaarheid uitstraalt. Het eerste contact dat de klanten maken met uw organisatie is het beeldmerk en dat moet meteen vertrouwen uitstralen. Bij Quintin Design, in de branche gezien als gespecialiseerd logo bedrijf,  kunt u een logo laten maken welke onderscheidend en herkenbaar is. Daarnaast houden we er rekening mee dat het beeldmerk multi-inzetbaar is voor alle denkbare communicatie middelen.

Bedrijfslogo laten maken?

Bent u pas eigen onderneming gestart en wilt u een bedrijfslogo laten maken? Of gewoon toe aan een nieuwe stijl voor uw logo ontwerp? Dit kunnen we als gespecialiseerd logo bedrijf voor u realiseren. Vele bedrijven gingen u voor en hebben een logo laten maken door Quintin Design. Grote bedrijven uit Tilburg en Breda hebben ons ingeschakeld voor het design. Een bedrijfslogo laten maken is immers één van de eerste bouwstenen van een onderneming. Het is hét uithangbord als het gaat om identiteit!

Logo laten maken

Benieuwd hoe Quintin Design u kan helpen met de realisatie van uw logo? Neem gerust vrijblijvend contact op via de onderstaande button en ontdek de mogelijkheden. Onze specialist denkt graag met uw mee met betrekking tot uw bedrijfslogo.

Wilt u een logo laten maken door onze specialist?

Of heeft u een vraag over uw bestaande logo?
2