Over Quintin DesignOnze studio

Quintin Design de reclamemaker sinds 2005

Quintin Design is een jong en ambitieus reclame- en internetbureau. Sinds 2005 zetten wij ons iedere dag vol enthousiasme in om onze opdrachtgevers merkbaar zichtbaar te maken! Wij zijn gevestigd in 's Gravenmoer en leveren onze diensten aan particulieren en bedrijven in en buiten Nederland. Momenteel vinden de meeste van onze activiteiten plaats in Tilburg, Breda, Oosterhout, ’s Hertogenbosch en Dongen.

De benadering van Quintin Design is open, eerlijk en transparant. We hebben passie voor het vak én voor de klant. We werken persoonlijk, vanuit uw doelstellingen en daar baseren we ons advies en producten op.

Wat doen wij?

Quintin Design realiseert succesvolle producten die voldoen aan uw verwachting, maar ook aan de verwachting van uw klant. Het eindigt precies waar u dat wil: bij een frisse huisstijl, bij een doelgerichte website of bij een volledig marketingplan. Alle denkbare disciplines zijn in huis of binnen vertrouwd handbereik.

Van concept tot eindresultaat en precies wat u wilt. U wilt een nieuwe huisstijl, een bedrijfs- folder of een website. Klop bij ons aan, vertelt ons wat u wilt en wij geven advies. Als het advies bevalt, dan maken we het, wij ontzorgen van A tot Z.

Wat is onze werkwijze?

Wanneer wij de vraag krijgen om u van dienst te zijn met een logo, huisstijl, advertentie, brochure, autoreclame, een website of een complete restyling van al uw reclame-uitingen dan komen wij graag op bezoek voor een oriënterend gesprek. Natuurlijk om kennis met u persoonlijk te maken, maar ook met het bedrijf.

We bespreken welke doelgroep u wilt bereiken, wat uw doelstellingen zijn en de manier waarop uw bedrijf op dit moment gepresenteerd wordt. Zo doen wij veel en goede ideeën op. Daarna ontvangt u geheel vrijblijvend een eerste plan van aanpak en een heldere overzichtelijke offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als we het samen eens zijn over de te volgen stappen, gaan we creatief aan de slag, net zo lang tot we beiden enthousiast zijn over het eindresultaat. Dan is het tijd om alle goede ideeën in praktijk te brengen!

Waarom juist Quintin Design?

Wij zijn trots op de klanten waar we mee samen werken. Niemand weet meer over zijn of haar product/dient dan de klant zelf. Hier voegt Quintin Design zijn kennis, kunde en vooral creativiteit aan toe dat leidt altijd tot beter resultaat.

De afgelopen jaren is gebleken dat onze reclame duidelijk ondersteunend werkt aan het vergoten van het imago en de verkoopresultaten van onze klanten. Onze diensten en producten zijn dan ook niet alleen mooi om te zien, maar ook resultaatgericht.

Met trots presenteren wij dan ook een greep uit onze projecten in onze portfolio onder de knop WERK.


5