Website laten bouwen

Heb je wellicht nog een oude website die toe is aan vervanging? Of begin je een nieuw bedrijf en heb je een nieuwe website nodig? Quintin Design is hét reclamebureau in de regio Breda en Tilburg die voor jou het verschil kan maken. Ben je op een beurs geweest en heb je potentiële klanten ontmoet? Zij zullen uiteraard op je website gaan kijken. Een website is in het hedendaagse bedrijfsleven het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf of vereniging. Een sterk ontwerp in combinatie met de nieuwste technieken maakt het verschil tussen een goed- en slecht bezochte website! Of dit nu een webshop is, een merk website, een informatieve website of bijvoorbeeld een portfolio, wij maken de website die aansluit bij jouw wensen. Wij gaan samen kijken naar de behoeften van jouw doelgroep. Waar zijn ze naar opzoek en wat willen ze zo snel mogelijk vinden? Kort samengevat: we gaan ervoor zorgen dat je een optimaal ingerichte gebruiksvriendelijke website krijgt. Zo vinden de bezoekers wat ze willen vinden wat uiteindelijk zal zorgen voor meer prospects!

Website ontwerp

De inhoud en gebruiksvriendelijkheid van een website staan bij ons voorop, zonder afbraak te doen aan de vormgeving van een website. De ontwerpen van Quintin Design zijn fris en duidelijk, zodat uw bezoekers de gewenste informatie snel kunnen vinden. Er wordt gebruik gemaakt van een makkelijk CMS (Content management systeem). Met een CMS kan je zelf gemakkelijk je website bijwerken. Dit betekend dat eventuele aanpassingen aan je website kosteloos en snel gedaan zijn!

Responsive website laten bouwen

Omdat er tegenwoordig enorm veel verschillende apparaten zijn waarop iemand een website kan bekijken, is het belangrijk om een website te hebben welke zich automatisch aanpast op verschillende apparaten. Zo heb je bijvoorbeeld een PC, laptop, tablet of smartphone. De websites van Reclamebureau Quintin Design zijn zogenoemd 'responsive' en passen zich op elk apparaat aan. Zo schaalt een responsive website lettertypes, menu's en afbeeldingen naar een optimaal formaat. 

Wil jij een responsive website met een goed uitgedachte strategie? Neem dan nu contact met ons op. 

Ideeën?

Reclamebureau Quintin Design

Lange Veertel 39

5109 BE 's Gravenmoer

T. 0162 220815

M. 06 411 538 59

E: info@quintindesign.nl
0